Kezdőlap > 2022-ajto-trendjei

2022 ajtó trendjei

beltéri ajtó Debrecen

2022-ben a nagy tereké lesz a főszerep. Minél nagyobb tér hatását sikerül keltenünk, annál jobban ráhangolódhatunk az idei év stílusára. Ezt elérhetjük úgy is, hogy egybe nyitunk tereket, melyek kényelmesen megférnek egymás mellett, mint például a megszokott konyha-nappali páros, de akár egy új színt adva a falaknak, vagy egyedi térelválasztást alkalmazva is „kinyithatjuk” a szoba dimenzióit.

Üvegajtók

modern beltéri ajtó Debrecen

A fény köztudottan tágítja a tereket, így ha több természetes fényt engedünk be otthonunkba, jó úton haladunk a siker felé. Egy új ablak beszerelése azonban nem csak helyigénnyel jelentkezik, de meglehetősen költséges megoldás is lehet. Ezzel szemben egy egyedi beltéri ajtó üveglappal felvértezve is megteszi ugyanazt a hatást. Az Imodifa modern beltéri ajtók üveges verziója is kiváló minőséggel büszkélkedhet, hiszen akár opál, akár átlátszó üveggel kérik, 3.3-as biztonsági üveggel készül legyártásra. Az üvegszorító lécek kiküszöbölése is egy olyan plusz, mely kifinomult megjelenést kölcsönöz beltéri ajtónknak.

Klasszikus, letisztult

egyedi beltéri ajtó Debrecen

Mint egy fekete ruha a női gardróbban, úgy a klasszikus és letisztult megjelenés sem megy ki soha a divatból, ez törvényszerű. Az Imodifa által gyártott mélymarásos technológiával készült beltéri ajtók visszafogott, mégis modern mintákkal, és hasonlóan megnyerő színekkel segítenek elérni a harmonikus, kifinomult megjelenést otthonában.

Koromfekete a merész megjelenésért

prémium beltéri ajtó Debrecen

A sokáig gótikus kastélyokat idéző fekete ajtó manapság már egyre elterjedtebb, a minimalista stílusirányzat egyenesen rajong a teljesen fekete ajtóért, mely egyedi vonalaival remek kiegészítője egy egyszerű látványra törekvő minimalista nappalinak. Nem való ugyan minden szobába, de ha jó helyet választottunk ki neki, modern és megnyugtató hatása lehet a megfelelő színekkel kombinálva.

Síkba záródó ajtó

luxus beltéri ajtó Debrecen

Szintén a minimalista vonalat folytatva meg kell említenünk a síkba záródó ajtó elterjedését is, hiszen a fal síkjába simuló tok és ajtólap együttesen kiváló arra, hogy megteremtse a kívánt összhangot bármelyik szobában.